• English (United Kingdom)
  • Nederlands (NL-BE)Availability
arrival
Calendar Arrival
departure
Calendar Departure

Locatie

Hotel Washington ligt in het culturele centrum van Amsterdam naast het Museumplein, het grootste plein van Amsterdam. Het hotel is omringd door de belangrijke musea zoals het Rijksmuseum, het nationale kunstmuseum van Nederland en het Van Gogh Museum, opgedragen aan de bekende Nederlandse schilder. En vergeet vooral het Concertgebouw niet. Het plein is in 1999 gereconstrueerd en biedt in de winter de mogelijkheid tot schaatsen op een kunstijsbaan.

De jonge, trendy en multiculturele buurt “De Pijp” ligt op 5 minuten loopafstand van het hotel. In deze buurt kunt u onder andere de pittoreske Albert Cuypmarkt en het Heineken museum bezoeken. Verder kunt u hier veel leuke, originele winkels, cafés en een uitgebreid assortiment aan culinaire etablisementen vinden.

Het Leidseplein, waar zich het centrale nachtleven van Amsterdam bevindt, is op 12 minuten loopafstand. Hier treft men de Jazz bars, cafés en restaurants, de bekende Leidsestraat waar de grote winkelstraat begint en doorloopt tot aan het Centraal Station. Andere suggesties voor een vermakelijke avond is het Holland Casino en de Comedy Club.

 

streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon streetview icon

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

 
Sitemap Add us to your TomTom device!